Här hittar du fler sätt att stödja Scouterna.

Fondspara och låt hjärtat vara med!

Vill du att dina pengar ska växa samtidigt som de verkar för en god sak? Då erbjuder vi ett fondsparande i Humanfond. Genom ideellt fondsparande kan du bygga upp ett sparande, samtidigt som du stöttar vår verksamhet och låter ditt sparkapital bidra till en bättre värld. Scouterna får två procent av ditt sparande varje år. Du kan månadsspara regelbundet eller göra insättningar lite då och då – välj det som passar dig bäst.

Humanfond är en svensk aktiefond som förvaltas av Swedbank Robur. Fonden är en hållbarhetsfond, vilket innebär att företagen den investerar i tar ansvar för miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och affärsetik.

Från 1 juli 2016 har även avgiften tagits bort i Humanfond, fonden är alltså avgiftsfri.  Det innebär att du som sparar i Humanfond kan kombinera långsiktigt sparande och samtidigt stötta Scouternas viktiga arbete – helt utan kostnad.

Läs mer om Humanfonden här!

Tack alla fondsparare 2015 − 492 055 kronor till att göra fler unga redo för livet

På Hjärtedagen 12 februari 2016 tog Scouternas insamlingsansvarig Magdalena Jennstål emot 2015 års avkastning: fantastiska 492 055 kronor.

hjärtedagen 2016

– Vi är otroligt glada och tacksamma till alla fondsparare och Humanfonden! Tack vare era gåvor kan vi möjliggöra att fler barn och unga får uppleva äventyr och gemenskap tillsammans med Scouterna, säger Magdalena Jennstål.

Om Swedbank Robur Humanfond

Swedbank Robur Humanfond är en svensk aktiefond och förvaltas av Swedbank Robur. Humanfond är en hållbarhetsfond, vilket innebär att företagen den investerar i tar ansvar för miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och affärsetik.

Information om hur du sparar i Swedbank Robur Humanfond »

Köp Appleprodukter och donera 2 % av beloppet till Scouterna

När du handlar i Digital Inns webbshop kan du välja att skänka 2 % av beloppet du handlat för till Scouterna. Du får schyssta datorprodukter och bidrar samtidigt till att fler unga ideella ledare kan gå Scouternas utbildning Värdebaserat ledarskap.

Digital Inn säljer datorprodukter med Apples produkter som bas. De är Sveriges största Apple Premium Reseller och den självklara Applepartnern och återförsäljaren av Mac iPod, iPhone och iPad.

Köp Appleprodukter hos Digital Inn och skänk 2 % av beloppet till Scouterna »

Kontakt

Har du frågor eller vill ha mer information? Kontakta insamlingsansvarig Magdalena Jennstål.

[personbox namn=”magdalena-jennstal” sajt=”/”]