Östra Sverige bjuder på mängder av äventyr och upplevelser. Här hittar du ett urval av våra lägerplatser.

Alla lägerplatser i östra Sverige drivs lokalt av scoutdistrikt, stiftelser, en kår eller någon av våra scoutorganisationer. Du kontaktar respektive lägerplats direkt om du vill göra en bokning.

Getsjötorp

Getsjötorp är en frilufts- och lägergård vid Getsjöns strand i Kolmården 15 km nordväst om Norrköping. Det finns badsjö med brygga, bastutunna och kanoter. Lägeryta för upp till 500 personer. Tre fasta vindskydd m.m

Getsjötorp »

Hornsögården

Hornsögården ligger naturskönt i södra Kalmar län utanför Blomstermåla. Gården består av ett större bostadshus med lägerängar.

Hornsögården »

Limmernäs

Limmernäs är en naturskön fritidsgård med ostört läge i skogsbygd med egen badstrand och kanoter. Det finns 56 sängplatser fördelat på fyra hus.

Limmernäs »

Marsbäcken

Utanför Västervik ligger friluftsgården Marsbäcken vid havsviken Gamlebyviken, som är omgiven av ekbevuxna kullar. Här finns stora skogsområden, badplats och strandtomt för paddling och fiske. Här kan du hyra lägerängar och stugor.

Marsbäcken »

Mörbylånga

Mörbylånga scoutgård är Dacke scoutdistrikts kursgård. 4000 kvadratmeter stor tomt med skiftande natur i omgivningarna gör det här stället perfekt för att ordna en hajk, en kick-off med ledarna eller familjevecka i sommar!

Mörbylånga »

Anmäl din lägerplats här

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.